Kiwi

Har brukt denne mandagen på å trene, vært på pianotime (min aller siste *sukk*), lest i boken min, og sett på kanskje hundre bilder på weheartit og tumblr bare fordi det føles godt. Nå har jeg sittet og spist kiwi, blåbær og sjokolade. Fant meg selv i å like kiwi bedre enn den mørke sjokoladen. Enten er det fordi sjokoladen var litt bitter, eller fordi kiwi faktisk er skikkelig godt.

1 3

Ellers så fant jeg ut at boken jeg har vært skikkelig begeistret for å begynne å lese, ikke er så bra som jeg trodde. Håper “The Catcher in the Rye” blir spennende etter hvert, men har kommet til side 69 nå, og det har ikke skjedd noe som helst. Bare uendelig tankemonolog fra hovedpersonen, og nå begynner det å irritere meg at han sier “crumby”, “goddam” og “old” hele tiden. Kan faktisk oppsummerespråket i hele boken med denne setningen her: “That crumby old Stradlater with his goddam crumby nails, man that old boy can be crumby”. Og det verste er; jeg skjønner ikke hva han mener med ordet “crumby” en gang.

24

Ja, ja. Har lagt fra meg boken og skal heller gjøre litt skolearbeid. Det stresser meg at lærerne ikke har gitt oss noen lekser. Føler jeg har alt for mye igjen å lære til eksamen på fredag, men har ikke peiling på hvor jeg skal starte.

Håper du har en fin mandagskveld ♥

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 12:54h, 12 June Reply

    Prøv mørk sjokolade (70%) med MINT-smak, mmmmmm <3 (Da blir den ikke så inmari bitter, haha)

    Fine bilder forresten!

I'd love it if you left a comment