Kakao i kulden

Snøen som har ligget i flere dager nå, begynner å regne bort. Gjør ikke så mye for min del, jeg bedriver mesteparten av tiden innenfor lukkede dører. Gjør koselige ting som å møte venner, drikke kakao og naturligvis gjøre lekser. Heldigvis er ikke denne uken like ille som forrige, og jeg nyter dagene med timer hvor jeg bare kan late meg i sofaen.

Lily kopp (2 of 3)

I dag kom jeg hjem tidligere enn vanlig, og satte meg rett ned med notatboken min og en kopp kakao. Det var virkelig etterlengtet, og føltes deilig! Nå skal jeg straks ut døren, fordi jeg skal nemlig på: TRYKKERIFEST! Min første avisartikkel kommer i avisen i morgen, og i dag drar hele redaksjonen fra skolen for å se på at avisen blir trykkt. Jeg er nok den ivrigste av alle, for jeg syntes virkelig dette er kjempekult.

Lily kopp (3 of 3)

Kan ikke vente til familie og venner har lest saken min (og resten av gruppen min sine saker) i AN ung i morgen, det kommer til å bli veldig gøy. Jeg må innrømme at jeg er vanvittig stolt, men jeg er også utrolig nervøs. Jeg vet virkelig ikke om saken min er god i det hele tatt. Inntil noen lærere, redaktøren fra avisen eller lesere av avisen sier det motsatte, skal jeg være fornøyd. Håper det blir bra!

(Kommer sikkert til å skrive myye mer i morgen om avisen, hehe)

Ha en koselig kveld <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.