Kafka i sensommersolen

Jeg lytter til jazz, det er en solskinnsdag i byen min. Formiddagen tilbrakte jeg på kafé med kusinen min og kjæresten hennes. Jeg drakk cappuccino med peppermynte, i et forsøk på å holde meg våken etter mitt mislykkede forsøk på å legge meg tidlig kvelden før. Kaffekoppen var stor som en suppeskål, men det dempet ikke gjespene mine. Karen og Sine drakk iste i varmen og holdt hender under bordet. Vi diskuterte tatoveringer, skolegang, og pratet lystig om familiedrama og kjæresteproblemer. Kjipe ting kan snakkes om med glimt i øyet når det er sommervær i august, og man møter kusinen sin for første gang på evigheter.

Kafka i høstsolen
Kafka i høstsolen
Kafka i høstsolen

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. fint, fint.

    // tusen takk! vet ikke om jeg har noen tips for å få det til egentlig. å skru ned ISO-en hjelper jo gjerne mot kornete bilder, i hvert fall, men redigeringen jeg gjør har også betydning. og så kan jeg nok takke mitt supre kamera. prøv deg litt fram! misunner forøvrig hvor skarpe bildene dine blir.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.