Kaffeskum og fin lapp

Jeg prøver å redde ukens verste (skole)dag med å lage kakaokaffe, og ta litt bilder når jeg for en gangs skyld rekker dagslyset. Vikarlæreren vår kom ikke til de tre siste skoletimene, noe som virkelig var en livsredder. Etter å ha sovet gjennom friminuttet, og så vidt overlevd tre skoletimer med matematikk kunne jeg ikke vente med å komme meg hjem. I dag vil jeg prøve å gjøre unna skolearbeidet fort, så jeg ikke må sitte til langt ut på kvelden. Denne kvelden skal jeg legge meg tidlig, sånn at jeg kan lese til jeg sovner.

It (10 of 12)pb
Noe som også redder dagen min er at jeg skal møte Tonje i dag, og. Vi har blitt flinkere å møtes oftere i det siste, noe vi begge har savnet helt ubeskrivelig mye etter vi sluttet å gå på skole sammen. Hun skrev meg denne lappen i går, er det rart hun er bestevenninnen min? Søtere person skal du lete lenge etter 🙂

Hvordan er din tirsdag? 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.