Julekjoler og slikt

Jeg er ikke en av de jentene som bestiller mange fine penkjoler fra nettet flere uker i forveien av julehøytiden. Derfor ender det opp med at jeg har én eneste finkjole, og den bruker jeg julaften. De andre helligdagene derimot, aner jeg ikke hva jeg skal kle meg i. I dag, da vi var på stort middagsselskap med hele familien hos besteforeldrene mine, endte det med at jeg gikk i en strandkjole fra sommerferien, en cardigan med litt glitter i, og et smykke. Heldigvis så det ikke så halvgæærnt ut, og alt blir bedre med rød leppestift! 🙂
Antrekk første juledag (8 of 8)
Antrekk første juledag (3 of 8)Antrekk første juledag (7 of 8)Antrekk første juledag (2 of 8)Antrekk første juledag (1 of 8)

Julen har vært utrolig fin til nå, har kost meg mer enn på lenge. Det beste har vært å tilbringe så mye tid med familien, samtidig som all den gode maten, og hele stemningen, gjør alt herlig.

Hva kler du deg i denne høytiden?

No Comments

I'd love it if you left a comment