Jeg vil ut

Jeg vil så gjerne ut og reise for tiden, føler meg så rastløs hjemme i Bodø. Alt jeg vil er å sette meg på et fly til London, København, Paris, New York eller alle andre storbyer der ute. Jeg vil fotografere, bruke masse penger på utenlandske, eksotiske kafeer og spasere langs gatene Fifth Avenue og . Det kan da umulig være bare meg som er så reisesyk?
a tiny piece of london
Untitled
large

Bilder fra London, New York og Amsterdam (linket)

Når jeg ser disse bildene går det et sukk gjennom kroppen min, vil så gjerne være der akkurat nå. Hadde jeg bare hatt penger så ville jeg ha bestilt en bilett til London for høstferien akkurat nå, men sånn er det ikke. Jeg får bare drømme meg bort  i fine bilder og gode bøker, så kanskje en gang vil jeg se noen av disse byene igjen og for første gang.

Heldigvis kan jeg se frem til neste sommerferie, for da skal jeg til Barcelona med familien. Klarer nesten ikke vente, det blir så bra 🙂

Vil du reise et sted?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Hei 🙂 Fin blogg 🙂
    Har vært ganske mange steder, og jeg var i New York i mai. Drar til Taiwan neste uke! Spennende!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.