Jeg skulle gått gatelangs i New York

I dette antrekket føler jeg for å gå gatelangs i en by som New York, Milano, eller aller helst London. Ikke i smågatene her i lille Bodø. Jeg kjenner meg så klar for å komme ut i verden. Til å oppleve nye inntrykk og erfaringer, å kle meg i akkurat det jeg ønsker, og føle selvsikkerhet i antrekket. Jeg gleder meg til å være en fremmed i en by med flere millioner mennesker, til å lære mer om meg selv, og finne ut hvem jeg egentlig er.

Curl jacket
Curl jacket
Curl jacket
Curl jacket
Curl jacket
Curl jacket
Curl jacket

Da jeg fikk denne jakken i posten, og sto foran speilet ikledd jakken for første gang, følte jeg meg som en grizzlybjørn. Herregud, tenkte jeg, detter ser helt grusomt ut. Modellen på nettbutikken så jo ut som tidenes fashionista, og her kommer jeg, en wannabe Leonardo DiCaprio fra The Revenant. Men jeg har forelsket meg litt i den likevel, og med et skjørt og en veske jeg liker, og en hatt jeg kjøpte en dag jeg faktisk gitt gatelangs i London, føler jeg meg litt mer som en fashionista, og heldigvis litt mindre som en karakter i The Revenant.

Jakken er fra Cheap Monday, skjørtet er fra Urban Outfitters, vesken er fra Urban Outfitters og hatten er fra Bershka. 

3 Comments
 • Caroline
  Posted at 13:40h, 04 February Reply

  Du ser fantastisk ut!

  • Martine
   Posted at 12:30h, 09 February Reply

   Tusen takk! <3

 • Margis
  Posted at 15:18h, 08 February Reply

  GOALS?

I'd love it if you left a comment