Jeg savner det allerede

Jeg kjenner en slags dyp sorg men samtidig en ekstrem lettelse over at russetiden er over. Det er helt merkelig hvor fantastisk disse 17 dagene har vært. Jeg gruet meg egentlig til russetiden, og følte at alle i hele verden var kjempegira utenom meg, men det viste seg faktisk å være helt sinnssykt morsomt for min del også. Samholdet, festene, all griningen klokken 3 på natten ute i regnet, med alkohol i blodet og russesanger på fullt volum fra alle bussene. Det har vært helt magisk, jeg klarer ikke beskrive det en gang.

Russetid
Mai
Russetid

Det har også vært veldig slitsomt, og jeg kjenner det er godt at jeg endelig kan gå tilbake til mitt stille og rolige liv, kledd i pinsvinpysjen min med en kopp te i hånden. Den siste uka har jeg ligget inne med influensa, og da jeg presset meg på den siste festen natt til 17 ble det enda verre. Forhåpentligvis er jeg frisk snart, så jeg kan komme tilbake til hverdagslivet med skolearbeid, blogging, lesing og rolige kvelder hjemme. Det vil nok aldri komme en tid som kan måle seg med russetiden, så det er vemodig at den nå er over. Men livet består for det meste av hverdagen, så det er godt at jeg kan nyte den også <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.