I’ve been worryin’

“I’ve been worryin’ that my time is a little unclear
I’ve been worryin’ that I’m losing the one’s I hold dear
I’ve been worryin’ that we all live our lives in the confines of fear”

– Fra sangen “The Fear” av Ben Howard

Den sangen minner meg veldig om en frykt som ligger og gnager i meg hele tiden, om morgenen og hele dagen. Spesielt om kvelden før jeg skal til å sove. Så ligger jeg bare og tenker og bekymrer meg. For jeg er veldig, veldig redd for at familien min skal bli borte fra meg. Spesielt bestemoren min, som jeg er så uendelig glad i, og som bare blir eldre og sykere. Ikke at hun har noen spesiell sykdom som truer på livet, men det at det alltid er problemer, at hun har medisiner hun må ta, sliter med å spise, mister vekt. Alt dette får meg til å gråte om kveldene, når ingen ser meg. Vet det er litt rart å ta det opp nå, men det er en frykt som er så overveldende at det er litt godt å skrive om det. Jeg har mareritt om at bestemor dør må tusen forskjellige, grusomme måter. Alt fra at hun blir syk og dør til at noen torturerer og dreper henne, det virker brutalt, for det er det. Og jeg klarer ikke stoppe det, verken frykten, marerittene eller skyldfølelsen over at jeg ikke er hos bestemor, at jeg ikke drar på besøk hver dag og hjelper henne og utnytter tiden vi har sammen.

Heldigvis hadde vi en fantastisk tid i går, da bestemor fylte 70 og hadde en liten feiring med kake og masse familiebesøk. Det blir en enda større feiring til helgen da tanten og onkelen min kommer flyvende fra de byene de bor i. Vet det kommer til å bli deilig å være omringet av familie, og kunne være i nærheten av bestemor og bestefar. Hadde det veldig fint i går, og hadde laget et bilde til bestemor med rosa papir, pynt og bilder av henne, og henne og meg. Hun ble så glad at hun fikk tårer i øynene, noe jeg setter veldig stor pris på.

Litt forskjellige bilder jeg tok i går. Gaven jeg ga til bestemor, hva jeg hadde på meg og meg og bestemor.

Har du noen du er veldig glad i og redd for å miste?

1 Comment
 • Rebecka
  Posted at 22:34h, 28 October Reply

  Wow, for et nydelig innlegg:)
  Egentlig så er alle innleggene dine nydelige, og det er du selv og. Jeg kom over bloggen din i dag, og bestemte meg i kveld, for at jeg skulle lese gjennom den. Jeg syntes du burde vite at jeg smiler nå. Jeg smiler av hvor fint du skriver og hvor god bloggen din er. Hvor glad du virker og hvor gode bilder du tar. Du virker så ekte. Du er ikke flau over deg selv, og du sier alt, så det virkelig høres riktig ut, som å det virkelig er deg. Som en du er en så snill og omtenksomfull person. Jeg kunne ønske at jeg kjente deg, selvom jeg bare har lest bittelitt av hele livet ditt 🙂

  Det å være glad i noen og så å være stolt av det, det er så koselig å høre om, og å lese om. Det Ernst fint å høre at du er glad i familien sin og at du virkelig bryr seg om de.

  Jeg er så glad i familien min jeg og. Jeg elsker dem av hele mitt hjerte og jeg ville aldri byttet dem ut. Jeg mistet bestefaren min i fjor. Noe jeg forsatt innimellom gråter over. Når jeg tenker på den tiden da han var frisk og ikke lå på sykehuset med spredning av kreft i hele kroppen, ja da gråter jeg. Da triller det små tårer langs kinnet mitt. Tårer som bare triller, og så til slutt lager en dam på gulvet.
  Innimellom smiler jeg når jeg tenker på han. Jeg ser for meg de store ørene, de brune øynene og den gode lukten når jeg ga han en klem. Jeg smiler når jeg ser han sitte på gressklippetraktoren og nynne på en sang i mens resten av familien sitter med juice og vin ( for de voksne). Han kjører rundt den store plenen på hytta og fuglene kvitrer. Det er bestefaren min, bestefaren min som jeg husker. Det er han jeg ser for meg, den glade bestefaren min. Han som alltid smilte og ga bort en liten 20kroning i smug til meg, ja det er bestefaren min som ligger begravd, med en liten rose på toppen.

  Nå skjønner ikke jeg helt hvorfor jeg skrev alt dette til deg. Du bryr deg sikkert ikke om det, men du virker bare som ne sånn fin person. En sånn person jeg ville si dette til. Fortsett å blogg og fortsette ver glad i familien si.

I'd love it if you left a comment