iPhone Makeover

Før jeg begynte med lekser, pianoøving og diverse så bestemte jeg meg for å ha en liten “makeover” på mobilen min. Er helt sinnssykt glad i iPhonen min, og klarer meg nok ikke en eneste dag uten den. Og siden jeg har den med meg over alt så begynte jeg å bli litt lei av hvordan dekselet var, i tillegg til at plastikken jeg har på fremsiden for å beskytte skjermen hadde blitt helt gul, og skikkelig skitten. Ser både fælt ut og er uhygenisk. Så jeg kjøpte meg ny plastikk på framsiden og fikset et superenkelt deksel, men min DIY deksel tips som jeg postet på gamlebloggen for en goood stund siden. Kan jo reposte det, om noen vil det 🙂

Tok ingen bilder av mobilen før jeg fikset cover og slikt, men det var ikke mye å se på uansett. Elsker hvordan mobilen min ser ut nå, mye lysere, og man kan endelig se hvitfargen! Coveret er bare et papirstykke hvor jeg har skrevet nettsider jeg elsker.

Nå skal jeg snart på pianotime, så skal jeg lage et innlegg om sminken jeg fikk i går, ciao!

Hva syntes du?

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.