Intro

Mandag: månens dag, starten på uken, begynnelsen, introduksjon

Når jeg står på busstoppet om morgenen kjenner jeg kulden som klyper meg i kinnene. Jeg tar hendene ut av vottene for å hente ut busskortet, og ser frem til å tråle meg gjennom bussetene til jeg kommer til min vante plass. De tjue minuttene på bussen til skolen er en av de gode stundene i løpet av dagen min. Der kan jeg slappe av, bare synke sammen i setet og høre på hvilken som helst musikk som strømmer fra pluggene i ørene. Dødtiden man tilbringer i det store, langsomme kjøretøyet på vei hjem fra skolen, er derimot ikke så fin. For da vil jeg bare være hjemme, trygg i sengen min, så fort som mulig.

Hytta og rosa kåpe (16 of 34) Hytta og rosa kåpe (6 of 34) Hytta og rosa kåpe (2 of 34)

Nå, over til nyheten jeg lovte å fortelle dere. I dag er det en uke siden jeg ble oppringt av favorittbutikken min, og fikk beskjed om at jeg fikk jobben jeg hadde søkt på. Jeg er nå ansatt på Bodøs fineste bokbutikk Ark, og har nå muligheten til å luske rundt på bokbutikken i timesvis uten å bli sett på med rare blikk. Det beste er; jeg får betalt.

Ha en fin mandag videre! 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. ER DET SAAAANT!? Gratulerer såååå masse, så utrolig spennende! Ble ikke så rent lite misunnelig her, jeg….. ! Wiiii!!!!!!! Får du personalrabatt?!?!??!?! hihihihih 😀 *superhappyentusiastisk*

    Btw. Så fine bilder. Seriøst. Du er flink <3

  2. Du har alltid så nydelige bilder! Helt ærlig, jeg blir nesten helt paff hver gang jeg ser alle de nydelige, nydelige bildene dine!

    Åh! Heldig! Det høres rett og slett helt himmelsk ut. Timer i en bokhandel, helt nydelig! Forrige uke hadde jeg arbeidsuke, og jobbet passende nok i en liten, selvstendig bokhandel. Dersom du er i Oslo engang, burde du besøke Bislet Bok. Det var helt utrolig! 🙂

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.