Ingefær & lime

De siste dagene har jeg sovet omtrent like mange timer på dagen som jeg gjør i løpet av en natt, og drukket en hel del kopper med honning, lime og ingefær i kokende varmt vann. Det passer forsåvidt alltid dårlig å bli syk, men ettersom Bodø har hatt en gjennomsnitstemperatur på elleve minus de siste ukene, kunne jeg vel ikke forvente annet. Jeg gleder meg bare til dunkingen i hodet letter litt, og kroppen har mer energi, så jeg kan gjøre litt mer på ettermiddagene, ikke bare ligge halvdød i sengen.

Lime & ingefær

Jeg har iallefall fått tid til å se en hel del episoder av New Girl, og sår hals er bare enda en god unnskyldning til å drikke mer te (ikke at jeg vanligvis føler jeg trenger noen unnskyldning, jeg drikker te uansett, helst for mye av det haha)

Lime & ingefær

Forhåpentligvis er jeg på magisk vis hundre prosent frisk til i morgen, for da skal jeg i storslagen bursdagsfeiring til to venninner. Jeg håper dere får en fin helg, det skal jeg prøve på!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.