In The Streets of Melbourne

[one-half-first]Shopping i Melbourne var fantastisk. Endelig hadde jeg litt penger jeg kunne bruke på klær uten å få dårlig samvittighet. Jeg er ingen storshopper, så selv om det var førjulssalg i hver bidige butikk, gikk jeg ikke berserk. I stedet kom jeg hjem med noen få klesplagg jeg virkelig digger. Blant annet dette antrekket her![/one-half-first]
[one-half]Shopping in Melbourne was amazing. I finally had some money I could spend on clothes without feeling bad about it. I don’t usually shop loads, so even though there were Christmas sales in every shop I didn’t go wild. Instead, I came home with only a few pieces that I really liked. Including this outfit![/one-half]

Pattern on pattern
Pattern on pattern

Pairing polka dots with bright red gingham trousers

[one-half-first]Den første butikken jeg dro kortet i var alt på flyplassen i London. Så fort gikk det før jeg slo hull på reisebudsjettet, haha! Det måtte nesten til, for jeg fant disse kjempefine solbrillene som var akkurat den stilen jeg liker, og i perfekt størrelse til å passe mitt lille ansikt. I flere år har jeg ønsket meg solbriller i litt sånn cat-eye stil, men alle fine solbriller har vært alt for store, eller bare ikke sett fine ut på mitt ansikt. Da jeg fant disse solbrillene fra Dior måtte jeg bare kjøpe dem! Stoorfornøyd jente som du kan se her:[/one-half-first]
[one-half]The first shop I swiped my card in was at the airport in London. That’s how long it took for me to break open the travel budget, haha! I just had to do it, because I found this beautiful pair of sunglasses. They were just the style I like, and they fit my tiny little face. I’ve wanted these types of sunglasses for years, with that cat-eye look, but every nice pair I’ve seen have always been too large for my face. When I found this pair from Dior I absolutely had to get them. A very happy girl as you can see:[/one-half]

Pattern on pattern
Pattern on pattern

[one-half-first]Jeg var egentlig på leting etter et denim-skjørt da jeg så disse buksene hengende alene på et stativ i butikken. Tilfeldigvis var de min størrelse, så jeg røsket dem med meg på vei til prøverommet. Da jeg prøvde de på og viste de frem til venninnegjengen fikk jeg høre: “de MÅ du kjøpe”, og jeg var helt enig. Er de ikke kule??[/one-half-first]
[one-half]I was actually looking for a denim skirt when I saw these pair of trousers hanging there alone on a clothes stand. They were my size by chance, so I grabbed them on my way to the fitting room. When I tried them on and showed them off to my girlfriends they said: “you HAVE to buy them”, and I agreed completely. Aren’t they just so cool??[/one-half]

Pattern on Pattern
Pattern on pattern

Toe Story 3 (haha, I had to…)

[one-half-first]Jeg bestemte meg liksågreit for å style buksene med denne prikkete toppen jeg fant i en butikk i Acland Street, en kul hipstergate rett ved St. Kilda-stranden i Melbourne. Nå er jeg ingen moteblogger, men jeg syns selv at denne mønsterkombinasjonen ble riiimelig stilig. Dessverre ble ikke skovalget like kult, for jeg måtte nemlig gå i sandaler noen dager på rad etter jeg klarte å få betennelse i stortåa mi etter å gå i høyhæler på julaften, haha! Hvis ikke det er en morsom feriehistorie så vet ikke jeg. Så her kan dere se mitt stilige antrekk med en betent stortå på lufting, sorry for tmi.[/one-half-first]
[one-half]I decided to just go for it, and pair the trousers with my new polka dot patterned top from a shop in Acland Street, the cool hipster street right by the St. Kilda Beach in Melbourne. Well, I’m no fashion blogger, but I still think this combination looks preeetty cool. Unfortunately, my choice of shoewear didn’t look quite as neat. I managed to get an infection in my toe after wearing heals on Christmas Eve, so I had to wear sandals for a few days to let my toe breath. I find that story from our vacation to be the funniest one for a while. So here you go, a full blog post of me showing off my cool outfit with an infected toe on show. Tmi, sorry![/one-half]

 

Glasses from Dior. Trousers from GeneralPants. Top from Seagulls (sold out). Sandals from Birkenstock.
2 Comments
 • Ellie
  Posted at 14:17h, 25 January Reply

  Jeg digget solbrillene – og med prikker og ruter ble antrekket kjempestilig. Du får oppdatere oss når du kan bruke ennå mer stilige sko til også, det tror jeg virkelig vil sette prikken over i´en.

  • Martine Skaret
   Posted at 15:56h, 29 January Reply

   Tusen takk! Haha, ja, når sommeren kommer til Europa skal jeg style antrekket på nytt med et annet skovalg.

I'd love it if you left a comment