Ikke en sånn jente

Etter jeg startet min tid som ansatt på en bokhandel og oppdaget det vakre med ansattrabatt, har bokhyllene mine blitt overfylt med uleste bøker. Det er umulig å bestemme meg for hvilken bok jeg vil begynne på når jeg først får tid til å lese, for jeg har så himla mange av dem. Jeg vil helst lese alle sammen med en gang. Jeg må jo starte et sted, og da falt valget på Lena Dunham sin bok fylt med vittig humor og overraskende åpenhjertige og kloke berettelser fra hennes liv fram til nå.

Ikke en sånn type jente

Så er spørsmålet, når jeg har lest ut denne boken, og påskeferien starter med masse tid til å lese, hvilken bok skal jeg begynne på da? Kjenner jeg meg selv rett pakker jeg vel med meg ti forskjellige bøker til hytteturen, men ender opp med å se på TV hele tiden, fordi jeg ikke klarer å bestemme meg. Gah, typisk.

Har du lest Not That Kind of Girl?

No Comments

I'd love it if you left a comment