I see fire


Hei fine dere, og god torsdag! Denne sangen over her må dere bare høre, det er en ny sang fra Ed Sheeran, og den er nydelig. Stemmen til Ed må være den fineste stemmen i verden ut av mannlige artister, på lik linje med Ben Howard og Eminem. Så mye god musikk der ute, har ikke tid til å lytte til halvparten en gang! Tenkte å skrive et nytt innlegg med masse musikktips i nærmeste fremtid, har oppdaget mye fin musikk i det siste, og vil vise dere alt 🙂

Dagene har gått fort, og snart er det helg igjen. Har vært effektiv denne uken og møtt venner hver dag for å gjøre lekser. Dro blant annet til Kafka Kafé med Linn i går og pugget naturfag. Føler jeg kommer i mål med ting, og det er en god følelse.

Cold hearts
Snow white
My leather watch
I see fire
Untitled

Genser Weekday / skjerf Lindex / klokke Weekday

Denne genseren må være mitt beste kjøp innenfor klessveien. Er så glad i denne genseren, siden den er supervarm og god å ha på seg, og den er stor og har lange ærmer. Oversized gensre er best, rett og slett. I dag tok jeg også på meg klokken min, som dessverre er ødelagt. Bruker den ikke til å se på tiden uansett, så sånn sett gjør det ingenting. Går vel egentlig bare med den fordi et håndledd ser mye mindre ensomt ut med en klokke med lærreim, hehe.

Håper du har en fin kveld, vi snakkes i morgen! <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.