I det siste

Hei alle fine mennesker der ute! Slutten av mai har gått så himla fort, jeg kan ikke tro det er juni alt. De siste dagene har jeg gjort utrolig masse, vært sosial og bare hatt det skikkelig bra.

film1

Dagen for engelskeksamen har vært dem beste på lenge, lenge. På startet av dagen var jeg selvfølgelig et nervevrak, trodde jeg skulle besvime i det klokken rundet 09:00. Men eksamen gikk bra! Var deilig å sitte og skrive historie, spise god mat, drikke iste og kjenne solen steke igjennom vinduene. Selv om det var litt vel varmt på datarommet. Og siden det var så varmt den dagen så pakket jeg, Tonje og Linn  badetøy og syklet til et turområde i Bodø og badet i innsjøen Vågøyvannet. Det var ubeskrivelig herlig og morsomt, vi koste oss masse!

film2

Da vi var og badet, bestemte vi oss for en hel gal plan. Nemlig å ha Harry Potter maraton på fredagen. Vel, den maratonen varte helt til klokken fire på ettermiddagen i dag, haha. Det tar 22 timer å se alle filmene i strekk, men vi klarte å sovne, måtte ha pauser og spiste mat. Men det var veldig gøy, og Harry Potter filmene er jo fantastiske. Jeg tror likevel ikke at jeg noen gang skal se alle de åtte filmene på rad flere ganger. Det er nok en sånn ting man bare gjør en gang i livet, og nå har jeg gjort det!

film3

Kommer forresten til å blogge mye mer fremover, så kom tilbake snart ♥

2 Comments
 • Ingvild
  Posted at 23:24h, 01 June Reply

  SVAR/

  Hei og hopp! Lørdagskveld, Taylor og blogger… Jeg liker livet mitt, altså! Over til det med reklamefilmer og sånt. Ja, jeg vet, er så mye man “ikke legger merke” til, sånn egetnlig. Men ALT i en reklame er jo valgt for en grunn osv. Såpass ja… tror du går litt lei reklameanalyser den tredje dagen, frøken ^^ Just sayin.. (Og jeg snakker av erfaring, he, he, he)

  Men bare gled deg, for det ER veldig spennende og artig altså! :D:D Haha.

 • Ingvild
  Posted at 11:03h, 02 June Reply

  SVAR/

  DET er det som er så bra med media. (Eller, en av flere bra ting, selvfølgelig…haha) At vi ikke har drøssevis med teorifag, for sorry ass, men det BLIR kjedelig i lengden. Jeg trenger ikke å vite hvordan man skal løse en redoksreaksjon eller regne om fra det heksimale tallsystemet til totallssystemet. Boooooring! x-) Er en praktiker, vet du ^^ 🙂 Det er vel du også? 😀

I'd love it if you left a comment