Han vil flytte potteplanten fra nattbordet til under dynen, så kan han legge seg på det kalde gulvet. På den måten kan det endelig være noe levende der, mellom lakenet og dynetrekket. Da kan han kjenne kulden fra parketten danne gåsehud på lårene hans, så kan han sovne, vitende om at han nå har følt noe før han sovnet. Han er av menneskene som kan stirre på himmelen forandre seg i løpet av flere timer. Tankene hans oppholder han så lenge at synet over ham kan ha endret seg fra dag til natt før bråket stilner. Stormen inne i han bygger seg opp, før den braker løs, og ender i regn. Regn i dagevis, før det slutter. Det er nemlig alltid stille før stormen.

Ble inspirert av bilder av planter og mgp-sangen Silent Storm til å skrive denne lille teite teksten. Og mine egne enda teitere tanker såklart.

Hvitt (4 of 4) Hvitt (7 of 12)Hvitt (3 of 4)Hvitt (1 of 4)Hvitt (2 of 4)

Kveldssola er det fineste for tiden (det eneste fine, tenker jeg egentlig, men jeg skriver det ikke) og derfor tok jeg kameraet, og meg selv, åpenbart, med ut i går, for å ta litt bilder. Sommeren har alltid vær den tiden på året hvor jeg har tatt flest bilder, men i år har det ikke vært som andre år. Når jeg reiser til Spania, om bare seks dager, da vil jeg nok ta massemasse bilder. Ellers hadde jeg noe veldig interessant og vittig jeg tenkte tidligere i dag, som jeg hadde planlagt å skrive i dette blogginnlegget. Vel, det har jeg nå glemt. Typisk det der.

Den hvite playsuiten jeg har på meg på bildene er mitt nyeste klesplagg, og siden i dag er første gangen jeg har den på, måtte jeg jo dokumentere det til bloggen. Er det rosabloggert gjort av meg?

2 Comments
  • Nora :D
    Posted at 18:00h, 24 July Reply

    Det var en skikkelig fin playsuit! Hvor har du kjøpt den hen? 🙂

  • ditt søsken barn
    Posted at 09:23h, 26 July Reply

    Den vat slettes ikke teit du er kjempe flink og utruolig kreativ

I'd love it if you left a comment