Hvitt, blankt ark

Hei igjen ja! Lenge siden sist nå. Bloggen dør litt av og til, fordi jeg dør litt av og til. Det er ikke så lett å skulle skrive om bøker og te og fine ting, når man bruker mye tid på å tenke på ting som ikke er fint. Heldigvis er det ikke alltid slik. Noen ganger forsvinner jeg simpelthen. Forsvinner i gode venners selskap og solskinnsdager. Timer forsvinner, og dager er over, og plutselig har jeg brukt opp en hel uke, og noen ganger angrer jeg på tingene jeg brukte den opp på, men som oftest er jeg fornøyd, og tenker at jeg gjerne vil bruke opp den neste uken på akkurat det samme.

Bautasteiner og portrettbilder (60 of 85) Bautasteiner og portrettbilder (64 of 85)Bautasteiner og portrettbilder (16 of 85)

Jeg vet ikke jeg, tiden går så fort, jeg ser det hver dag når jeg legger busskortet mot scanneren på bussen, det blir færre og færre dager igjen av levetiden. 89 dager til skoleåret er over, så 88, så 87, jeg regner med at snart står jeg på busstoppet i skjørt og vårsko en dag, og når bussen kjører inn til siden og jeg legger kortet mot scanneren så lyser 1-tallet opp. Egentlig kan ikke den dagen komme fort nok.

Snart er det påskeferie, og jeg drar til hytten i en uke uten internett eller pc, men håper at når jeg kommer hjem igjen vil jeg publisere både boktips og videoblogg her. Selv om videoblogg er det desidert kleineste i verden, jaaja. Jeg har lest alle kommentarene deres i det siste, selv om jeg ikke har svart på dem. Ordene deres betyr alt for meg! Tusen hjertelig takk.

Neste uke kommer også Things I Love liste, jeg fikk ikke tid til å skrive den på fredagen, ettersom jeg hygget meg på kafé med gamle klassekamerater. DET var fint det! Tenker at det tells som en ting jeg elsker 🙂

Håper dere får en fin start på den nye uken!

No Comments

I'd love it if you left a comment