Hvite tulipaner og papirbyer

Jeg begynner å hate søndager mer og mer. Søndagen er den andre, og siste dagen av helgen. Med søndagen kommer den brutale realisasjonen at jeg har en helt ny skoleuke foran meg. Gud, som jeg hater det.
Lørdagen er den eneste dagen i uken jeg faktisk har tro på at kan bli en bra dag. Hvis jeg ikke har en god lørdag, har jeg ikke hatt en god uke i det hele tatt, sånn er det bare.
Tulips (10 of 18) Tulips (14 of 18)

Denne søndagen har jeg ikke gjort noen ting fornuftig. Jeg sov alt for lenge, noe som kanskje var like greit, soving er så enkelt å gjennomføre. Gikk en tur med Molly (hunden) og det var godt å få med seg litt dagslys. Siden da har jeg sittet i sengen, hørt på musikk, tatt bilder av de fine tulipanene mine. Jeg har nettopp begynt på en ny bok, Paper Towns av John Green. Boken var en gave fra Eirik, en gave som kom litt ut av det blå, ikke uventet, men som overrasket meg. Ble iallefall utrolig glad for gaven 🙂

Tulips (8 of 18)Tulips (17 of 18)

Før det blir for sent skal jeg prøve å gjøre noen matteoppgaver. Det er ikke det at jeg henger etter i matematikk, det er bare det at jeg ikke henger med i det hele tatt. Aner ikke hva vi har om en gang. Det er enda en ting jeg hater, matte.

Håper dere hadde en fin søndag, da! 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Åh! Jeg elsker Paper Towns! Virkelig en god bok det der, etter Looking For Alaska av Mr Green så er bok Paper Towns en klar favoritt! 🙂 Kos deg med boken!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.