Hverdagsøyeblikk med filter

Jeg forstår så sjukt lite av livet, og likevel prøver jeg å definere det, forklare det, beskrive det. Gjerne med store ord for å prøve å få frem varmen, smerten, kjærligheten og alle de viktige øyeblikkene. De små tekstene jeg skriver på dette lille, rare nettstedet er et eksempel på det. Og bildene jeg tar tusen versjoner av i hverdagen, av sånne litt ekstra fine øyeblikk, og legger filter på, før jeg legger de ut på Instagram. De bildene er et perfekt eksempel på det jeg fomler med for å få til. Beskrive, definere, og sånt.
Du finner meg på Instagram under navnet @martinejskaret

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.