Hverdagsøyeblikk i formatet kvadrat

Sist blogginnlegg spurte jeg meg selv (og intet) hva jeg hadde brukt tiden siden totusenogfemten startet på, og nå tenker jeg å gi meg selv et slags svar. Selv om jeg ikke har oppdaterert Instagram så ofte, føler jeg at disse få bildene jeg har lastet opp siden nyttårsaften representerer de gode øyeblikkene jeg har opplevd til nå i totusenogfemten. Disse bildene viser sånne spesielle, fine hendelser i hverdagen min, ikke hvordan livet mitt er de fleste dagene. Sånn forresten.

(null)

1.Nyttårsraketter i gaten og nyttårsfeiring med Thomas og Ida, et søtt kjærestepar 2. Nyttårskyss hihi 3. Middag ute på restaurant med bestevenninna 4. Selfie inne på et offentlig toalett 5. Solskinn på hustak, jeg smilte av synet 6. Vinterbelysning på trappen til naboen 7. Skrev brev til venninna på kjæresten sin nye (brukte) skrivemaskin 8. Kjæresten sitt Zorki 6 kamera, han har fotografert tre filmruller allerede, og jeg gleder meg til å se resultatet når bilden er fremkalt 9. Feiret 18-årsdagen til bestevenninna med ballonger, god mat og drikke som bare hun hadde lov til å drikke 10. Frokosten min en søndag 11. Ute på restaurant med mange gode venner for å feire enda en 18-årsdag 12. Tentamenforberedelser, jeg hadde så mye å gjøre, men gjorde nesten ingenting

Fra @martinejskaret

Hva er instagramkontoen din? 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.