Hurra for påskeferie

Hurra for ferie, hurra for påske. Denne ferien skal jeg se alle Harry Potter-filmene på rams (for tredje gang i livet mitt), denne gangen med Eirik. Jeg skal tilbringe mesteparten av døgnets timer i pysjamas, og resten av timene i ullundertøy, helst oppe på et fjell, med langrennskiene på føttene. I løpet av ferien skal jeg også dedikere litt av tiden min til skolearbeid (fordi jeg må) og mye mer av tiden min på å lese romaner (fordi jeg har veldig lyst)

breddeportrettBautasteiner og portrettbilder (2 of 85)Bautasteiner og portrettbilder (43 of 85)

Også skal ingen av timene mine og ingen av dagene mine bli brukt opp på internettsurfing, fordi jeg er uten internettilgang på hytta. Hurra? Ikke egentlig, men kanskje. Er jo litt greit å bare slappe av helt da, og nok av skoledagene blir brukt opp på internettsurfing (kanskje ikke så lurt).

God påske, dere!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.