Høstkveld med leksekos

Hei! Etter skolen i dag sov jeg én time på sofaen før jeg satte meg ned med Medier og Kommunikasjonfaget, ettersom vi har prøve i morgen. Slet i begynnelsen, og skjønte ikke så mye, men så fikk jeg hjelp av verdens beste Ingvild som forklarte alle begrepene til meg og rett og slett klarnet opp alt for meg. Siden da har jeg sittet og skrevet notater og lest meg opp på alt stoffet. Har faktisk kost meg skikkelig, selv om det tross alt er prøvepugging jeg har drevet med.

Kanelsnurrer (2 of 2)

Jeg syntes det er viktig å gjøre skolearbeid til en god ting, så jeg dro på butikken og kjøpte verdens beste kanelboller fra Hatting, som man varmer i ovnen i 4 minutter, så er de klare. Så kokte jeg vann og blandet det med Rett i Koppen kakao og vanlig kaffe. Det har vært så deilig å sitte og øve med god mat, rolig musikk som spiller på shuffle i bakgrunnen, rainymood. com som blander seg med musikken, og selvfølgelig – isbiter.

Kanelsnurrer (1 of 2)

Har hatt det ganske greit jeg, selv om jeg er skikkelig lei etter så mange time, og meget meget trøtt! Føler iallefall at jeg virkelig har pugget mye nå, får bare håpe det er nok til prøven i morgen. Ønsk meg lykke til, og god natt, sov godt dere 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.