Home

Searching for a sweet surrender but this is not the end. I can’t work it out. Going through the motions, going through us.
See the flames inside my eyes. It burns so bright I wanna feel your love.
Drinking to suppress devotion, with fingers intertwined. I can’t shake this feeling, now.
And oh, I’ve only caused you pain, you know.
That all of my words will always be low. Of all the love we spoke. When you’re on my road walking me home.

Home, home..

Stjerner (9 of 13)

home,

Stjerner (13 of 13)

home,

Stjerner (4 of 13) rotert

Tekst fra sangen “I’m a mess” av Ed Sheeran, gud, jeg elsker den sangen. Tross tittelen på innlegget, er jeg verken hjemme, eller på vei hjem. Jeg er tvert i mot på vei bort fra hjemmet mitt, og sitter nå på et fly til Gardermoen. Noen dager på besøk hos tanten min er det som venter meg, og innimellom dagene der, en hel dag med kjæresten min. Folk jeg virkelig gleder meg til å se igjen, så det blir fint.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Skjønt jeg var stor fan av Ed før, har jeg enda ikke kommet meg til å høre på det nye albumet. Dette innlegget minte meg på at det må jeg få gjort snart! Det høres ut som noen koselige dager! Håper du får det helt perfekt 🙂

  2. sv.

    Hellooo! <3 Hihi, det var veeldig fint på Træna, ja! Du bør dra dit, jeg tror du hadde likt deg der:) Mange fine og spesielle artister. Og stemningen og atmosfæren er jo noe helt for seg selv.

    Akk, ja. Men jeg koste meg faktisk veldig i Bodø på egen hånd, spiste på Egon og gikk på moloen. Det var en så fin dag! Savner London, ah. For en by! Lovelovelovely London!

    Klem

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.