Hei fra den andre siden

AvokadofrokostSmil
Hjørne i sengen

Forrige uke fylte jeg med grønn te, gåturer i det kalde regnet med mamma, og trening på morgenene. Jeg prøvde meg på yoga og meditering, og fant ut at 10 minutter med rolig pusting og observering av egne tanker faktisk hjalp på. Jeg trengte å være hjemme litt, uten å møte andre mennesker, uten gjøremål og avtaler. Bare meg og mamma, med grønn te og frokoster med avokado og egg.

Nå er jeg tilbake på skolen, og det går bedre. Det gjør det. Men hodet er pakket fullt av tanker fremdeles, og fryktelig tungt å bære på. Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal si. Jeg vil være ærlig, men jeg vil ikke at venner og familie skal være bekymret. Det var likevel veldig godt å si ting som de egentlig er, og det har vært så utrolig fint med alle de trøstende, støttende og gode ordene i kommentarfeltet. Jeg har fått meldinger og klemmer fra venner og familie, og det er så godt, og gjør at jeg føler meg mindre alene. Tusen hjertelig takk, jeg setter veldig pris på det <3

Adele sin nye sang er forresten helt utrolig fin og bra, du har helt sikkert hørt den, men hør den igjen. Jeg griner hver gang jeg.. haha

No Comments

I'd love it if you left a comment