Hår inspo

En ting jeg har veldig lyst til å gjøre snart er å gjøre noe med håret mitt. Egentlig ser det greit ut, etterveksten er ikke så tydelig, det er naturlig bleket av solen og ikke så veldig slitt. Men det irriterer meg at det er sånne gule striper, og at underhåret er mørkt, brunt og nesten litt rødlig, mens håret på toppen er gult og grått. Kind of.

Så før bursdagen min i mars har jeg lyst til å stripe det brunt, det har jeg aldri gjort før, men har veldig lyst nå. Så hva er vel bedre enn litt hårinspirasjon i form av bilder?Hair inspo

Hvordan vil du at håret ditt skal se ut?
2 Comments
 • Selma
  Posted at 15:47h, 06 January Reply

  Jeg har ganske langt hår nå, men har veldig lyst til å klippe det kort. Slitsomt med langt hår iblant..

 • Ingvild
  Posted at 20:44h, 06 January Reply

  http://open.spotify.com/track/4r9MqJ7MG26TFyxqr7PK01 Måtte bare sende deg denne utroolig fine sangen! Er blitt helt forelsket i denne dueon fra Sverige, de har såå fine sanger! Og introen på denne sangen er bare helskjønn. Love it!

  HÅR! Å, verdens verste dilemma. Jeg elsket da jeg hadde rødt hår, det er jo så, hm, kult?! (haha) Jeg elsker rødt hår da. Nå er jeg blond, mer som honningfarget, eller gullfarget, og trives jo forsåvidt med det, men grå ettervekst har aldri vært vakkert, og langt er det ikke, så….tjee. Det går nå vel fint 😉 Jeg overlever! MÅ jo ikke ha perfekt hår heller, PLUSS at jeg kjenner jeg blir skikkelig påvirket av å lese blader, se filmer, se på fine bilder, tumblr, weheartit osv. Photoshop, styling, sminke, hårspray, skjønnhetsprodukter etc., får alt til å virke suuperduperfint ut. Virkeligheten er litt annerledes. jaja.

  Søndagsklem!

I'd love it if you left a comment