Gull

Jeg våknet opp brått i morges. I timesvis hadde jeg ligget i en døs i sengen, men plutselig var jeg lys våken. Himmelen var lyseblå ute, og jeg ristet i Eirik for at han skulle våkne. Han var trøtt, men jeg tvang han til å stå opp. Jeg ville ut og se på snøen, lyst opp av den glitrende solen jeg savner så mye, med kamera i hånden, og skjørt og kåpe på.

En time senere hørte vi lillebroren til Eirik spille barnslig fint og amatørmessig på piano, og jeg var flere bilder rikere på kameraet. Vi spiste bakt potet på kafé med familien hans, og jeg hadde mais og tortillachips på, mine favoritter.

Timene gikk fort, og vi rakk ikke bake lusekatter slik som jeg hadde planlagt i hodet mitt. I løpet av kvelden ble heldigvis skuffelsen byttet ut med spent glede, og nå har jeg gitt opp bakeplanene med planer for å ommøbelere rommet mitt.

Oftere og oftere kan jeg lukte jul rundt meg, og jeg teller ned skoletimene til jeg kan ta bussen hjem fra skolen og ta fri i noen uker.

Glitter på hånd
Julelys i Bodø
Sunset
Havna

Håper du har en fin helg!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Så flink du er til å skrive! Jeg er selv veldig glad i å skrive, spesielt fortellinger. Blir inspirert av måten du skriver på 🙂 Jeg kan nesten ikke tro at det snart er juleferie, det skal bli godt!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.