Guadelest

En av dagene jeg var i Alfas i Spania, kjørte vi til en liten by ute på en klippe av fjellet som heter Guadelest. Det var så nydelig der. Med trange, kronglete steingater, en stor borg, nydelig utsikt, og hus som nærmest hang utenfor klippene. GuadelestGuadelestGuadelest

Det var små butikker over alt, som solgte souvenirer og pene pyntegjenstander. Klokker og bokmerker lokket meg inn, og jeg kikket sikkert i over ti butikker.
LemonsGuadelestGuadelest

Spisesteder var det og, selv spiste jeg jordbær og sjokoladeiskrem. En del av den fine utsikten var ut mot en dal, der det var et helt klart, lyseblått vann. Det var så fint!
GuadelestGuadelest
GuadelestVi gikk opp trapper og på gater som på bildet over her, og helt ærlig visste jeg ikke hvor veien førte meg. Men til slutt kom vi ut til parkeringsplassen der vi startet. Med noen ekstra poser med blant annet en veldig pen vekkerklokke (til pynt, ikke for vekking, hehe), diverse tesaker, og en feriegave til Eirik.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.