Grå kåpe

I dag kommer enda et lite tilbakeblikk til lørdagen for en uke siden, for jeg vil så gjerne vise dere antrekket mitt. Jeg ønsket meg spesifikt denne kåpen i julegave, og pappa og stemoren min var så snille og gav den til meg. Så denne kåpen, sammen med skjerfet og hanskene jeg også fikk, og vesken jeg kjøpte på Londonreisen min i sommer, har vært mitt favorittantrekk nå i januar. Jeg føler meg så fin i kåpe, og selv om det er kaldt ute, prøver jeg å finne måter å være både varm, og fint kledd. Derfor kler jeg meg i en ekstra tykk og varme genser under, slik at jeg kan bruke kåpen over.
Grå kåpeGrå kåpe
Grå kåpeGrå kåpe
Grå kåpe

Forresten, se så langt håret mitt har blitt! Jeg føler det vokser mye raskere nå enn det gjorde da jeg hadde langt hår. Det er vel typisk. Jeg tror faktisk jeg vil klippe meg kortere igjen, for jeg kjenner fremdeles den kriblingen til å gjøre noe nytt, og det blir nesten for ille om jeg sparer ut håret mitt til den lengden jeg hadde, for så å klippe alt av igjen, haha!

Og hvis det er av interesse, kåpen er fra Donna, skjerfet er fra Jean Paul, hanskene er fra Handskmakar’n, og vesken er fra Michael Kors

No Comments

I'd love it if you left a comment