Gladdag

Hei! Nå er det jo snart helg folken, herlig! I dag har det skjedd mye spennende, og mer spennende skal det bli. På skolen i dag var jeg i jobbintervju hvor jeg søkte på jobben som redaktør i Avis Nordland Ung. Det er en del av avisen i Nordland som kommer ut hver uke, og det er førsteklassen på Medier & Kommunikasjonlinjen som skriver den.

Syntes intervjuet gikk ganske greit, men var helt vanvittig nervøs, følte egentlig at jeg pratet bambus halvparten av tiden. Håper likevel det går bra og at jeg får jobben, det er tre andre som har søkt, men det er jo fremdeles en sannsynelighet for at det blir meg!

ruffen2

Senere i dag skal jeg også ut på mitt første oppdrag til avisen, noe jeg gleder meg veldig, veldig til. Meldte meg frivillig til å fotografere under en arrangement som heter Elvelangs, som skjer i Bodø hvor man går en bysti hvor det er hunget opp lys i trærne og langs elven.

Har ladri deltatt før, men hadde lyst til det i år, og da kan jeg like gjerne ta bilder også. I tilllegg fikk jeg noen venner til å droppe planene sine og bli med meg, så da har jeg et objekt å fotografere, nemlig ungdommer som deltar i Elvelangs. Blir koselig!

ruffen1

Nå føler jeg at jeg har skrevet veldig mye, men er bare veldig glad og fornøyd nå, så vil bare skrive masse masse. Tror heller jeg skal publisere, for så å gjøre noen lekser, har en del å gjøre til i morgen, og må gjøre dem før klokken 7 når Elvelangs begynner 🙂 Ciaoo!

Ha en fin torsdag, og tusen hjertelig takk for at du leser!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.