Glad glad glad

Wii, hallo dere! I dag våknet jeg ikke før klokken 3 på ettermiddagen, haha! Siden da har jeg praktisk talt sittet i sofaen og trålet meg gjennom hver eneste Taylow Swift sang (ikke bokstavelig, det tar mange timer) og bare vært helt utrolig glad. Det er faktisk ingen ord som beskriver hvor glad jeg er, og jeg klarer ikke tenke på noe ting annet, haha.

wildfire (24 of 35)

Litt utrolig at jeg bare har vært våken i to timer, og klokken er fem på ettermiddagen. Resten av kvelden må jeg nesten gjøre skolearbeid, siden jeg har to innleveringer til i morgen kveld. Tro dessverre jobbingen kommer til å bli ekstremt ineffektiv, ettersom jeg ikke helt klarer å tenke på skole akkurat nå. Linn kommer senere i kveld, så da blir det nok masse Taylor Swift snakk, og så skal vi se The Vampire Diaries episode 1 av sesong 5.

wildfire (11 of 35)

Wow, det skjer så mye nå for tiden, rekker ikke å fortelle dere halvparten en gang. Men jeg er glaaad, og det føles deilig.

Håper det går bra med dere også!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.