FRIHET

Deilige, deilige frihet. Jeg har satt mitt siste strek på mattetentamen, og det kan hende jeg faktisk ikke trenger å regne et mattestykke til før  om tre måneder. Den tanken er fin, den.

Jeg har gledet meg så innmari mye til å være ferdig, og nå har jeg bare noen supre dager å se frem til. I morgen drar jeg nemlig på klassetur med den beste og morsomste klassen jeg kunne tenkt meg til! Vi setter oss på nattoget i morgen kveld og  neste stopp er Trondheim, fantastiske, spennende Trondheim som jeg aldri har vært i før. Tror det blir en utrolig bra opplevelse, og jeg gleder meg til å ha dette minnet å se tilbake på når klassen skilles på videregående.

tumblr_mkwiwv2uHv1rrn0s0o1_1280

//iPhonebilde, har mistet minnekortet til kameraet

Skal gå i splitter nye sko, holde kameraet opp mot ansiktet til en hver tid og lese masse på toget i den nye boken (som jeg har måtte pakket bort under tentamensøvingen) Looking For Alaska. I tillegg blir det bare vanvittig morsomt å være med klassen på andre steder enn inne i klasserommet. Kos, kos, kos ♥

Nå gjenstår det bare å lade opp kameraet, og finne det hersens minnekortet jeg har mistet. Typisk meg.

Husk å komme tilbake til bloggen i morgen, da skjer det noe spennende!

2 Comments
 • Rebecka
  Posted at 21:53h, 30 April Reply

  Jeg leser også Looking for Alaska nå! Selv så jeg etter The fault in our stars, men jeg fant den ikke. Ha det fint:)

 • Ingvild
  Posted at 11:39h, 01 May Reply

  Har så lyst til å lese Looking for Alaska, for John Green er en veeldig dyktig forfatter!!

  Å, så bra at du er ferdig med mattetentamen! Matte er slitsomt, åh.. :/

  Nå er det mai og få “ordentlig” skoleuker igjen, er så deilig!! Ferien er snart rett rundt hjørnet! 😀 Iiiha! (Bare minst 3 eksamener igjen, ehhhh…menmen! Får ta det som det kommer, hahah)

  <3klem!

I'd love it if you left a comment