Fotoinspirasjon til London

Om to uker reiser jeg til London for å dra på Taylor Swift konsert (med den herlige jenta her blant annet!), og noe jeg gleder meg ekstremt mye til i London er å fotografere. Det blir så herlig å ta bilder i den fine, fine byen. I flere uker nå har jeg trykket rundt på det store internettet og tittet på andre bilder fra storbyer rundt om kring i verden, og samlet en masse inspirasjon til å fotografere når jeg selv reiser til en storby. Tenkte å vise dere litt av inspirasjonen min her!

1 2 3 4 5 89 7

Bildene er lånt fra blant annet: englishsnow.tumblr.no og generelt i tumblr-feeden min

Kan virkelig ikke beskrive hvor vanvittig mye jeg gleder meg. Denne Londonturen er det eneste jeg gleder meg til for tiden, det er virkelig den tingen jeg holder fast ved som er bra.  Det blir så fantastisk 😀

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.