Fotoinspirasjon til London

Om to uker reiser jeg til London for å dra på Taylor Swift konsert (med den herlige jenta her blant annet!), og noe jeg gleder meg ekstremt mye til i London er å fotografere. Det blir så herlig å ta bilder i den fine, fine byen. I flere uker nå har jeg trykket rundt på det store internettet og tittet på andre bilder fra storbyer rundt om kring i verden, og samlet en masse inspirasjon til å fotografere når jeg selv reiser til en storby. Tenkte å vise dere litt av inspirasjonen min her!

1 2 3 4 5 89 7

Bildene er lånt fra blant annet: englishsnow.tumblr.no og generelt i tumblr-feeden min

Kan virkelig ikke beskrive hvor vanvittig mye jeg gleder meg. Denne Londonturen er det eneste jeg gleder meg til for tiden, det er virkelig den tingen jeg holder fast ved som er bra.  Det blir så fantastisk 😀

3 Comments
 • Nora:D
  Posted at 15:08h, 17 January Reply

  åå du er så heldig!! Jeg vil så gjerne se Taylor jeg også 🙂 håper du koser deg masse, London er en skikkelig koselig by!

 • Kiwi
  Posted at 13:47h, 18 January Reply

  Håper du får en fin tur 🙂

 • Thea
  Posted at 13:12h, 19 January Reply

  Åh, heldig! Jeg skal til London på konf. leir om ikke så lenge selv 🙂

I'd love it if you left a comment