Første natt i London

Klokken har akkurat passert tolv på natten her i London, og jeg og Tonje ligger under hver vår dyne og varmer opp til Ed Sheeran-konsert med The A Team fra høytalerne på telefonen min.

Denne dagen har vært så utrolig lang, men veldig fin. Alt med reisen har gått på skinner, og jeg er både overrasket og stolt over meg og Tonje, som har klart å finne frem i en stor og uvant by. Trodde virkelig ikke det kom til å gå så bra haha!

 Hotellet vårt er lite og, og veldig sjarmerende fra utsiden. Innsiden er litt mindre koselig, og vi føler oss ganske lurt av bildene på nettet vibestilte  fra, men det gjør oss ingenting. Vi har gratis Internett, gåavstand til Oxford Street, og forhåpentligvis en god Engelsk frokost i morgen tidlig! 

Jeg har samlet opp noen mobilbilder fra dagen. Har ikke macen med til London, så bildene jeg tar med kameraet skal jeg redigere når jeg kommer hjem. Det blir med andre ord en hel del London på bloggen fremover! (Skal få opp noen innlegg om mine bokfavoritter også om ikke lenge)

 Forresten, jeg spurte Tonje hva tittelen på innlegget burde være, og hun foreslo “Ørnen har landet! Nei, The eagle has landed, det høres bedre ut på engelsk!!” hahaha er det mulig. Hun foreslo også “på pilgrimsreise”.

God natt, vi skrives om ikke lenge!

Tags:
,
No Comments

I'd love it if you left a comment