Første møte med Barcelona

Barcelona er til og med vakrere enn jeg hadde forventet at det ville være. Jeg kom hit med toget i går kveld, men det føles ut som om jeg har vært her i evigheter. Kanskje fordi denne dagen har vært så lang og begivenhetsrik. Jeg og familien har hoppet av og på turistbusser, og vandret rundt i gater, butikker, og parken med kunstverkene til Gaudí. Det er så mye fint å se her, spesielt  kunstverk som La Sagrada Familia, og egentlig alle storslåtte kunstverk i hele Barcelona. Jeg har tatt mange bilder, og filmet en del, men ikke fått tid til å redigere noen av de (tok alle bildene i formatet RAW, føler litt anger nå..) BlueAlfasRoofWhite wall
Derfor velger jeg å vise dere noen av bildene jeg tok i Alfas, utenfor huset til mine ste-besteforeldre. Jeg hadde ikke internett de siste dagene der, og fikk ikke postet noen va bildene jeg tok rundt om i Alfas, og de jeg tok i gamlebyen Guadelest. En av de vakreste byene jeg har besøkt (og jeg forelsker meg lett i byer!) Skal helt klart vise dere de bildene senere! Og bildene jeg tar her i Barcelona redigerer jeg nok på flyturen hjem. Fotografering er så utrolig herlig når man er på reise, det må være noe av det beste jeg vet. God natt dere!

No Comments

I'd love it if you left a comment