Forelsket i Stavanger

God kveld! Denne dagen i Stavanger har vært helt perfekt,  jeg er helt og holdent forelsket i denne nydelige byen.

 1 2
Vi har vært på denne stilige og samtidig helt skjønne kafeen som heter Coffe Berry. Jeg falt pladask for logoen, den ser bare så visuelt bra ut. Jeg er en person som setter pris på bra design/grafikk/arkitektur og denne kafeen var vare elskbar.
45
Så har vi shoppet masse, bare gått et dusin butikker, sett på klær og naturligvis kjøpt en del av dem. Stesøsteren min var også med, hun bor her i Sandnes/Stavanger og det var utrolig hyggelig og koselig.
6
7
Vi drakk også Frappe på Wayne’s Coffee og spiste middag på taket til en fin, liten restaurant. Solen skinte, vi hadde utsikt ut mot havet, gater og husktak, og maten smakte himmelsk.

8 9

 

Har du vært i Stavanger?

1 Comment
  • Helene
    Posted at 00:54h, 20 July Reply

    oooi, så spennende at jeg kjenner igjen stedene! Kos deg kjempemasse!

I'd love it if you left a comment