Forbi glitrende lys og en hvit verden

Søndagen har gått bort i bilkjøring i snødekket landskap, møsbrømlefsespising med Nora og Terje sin familie, og mer bilkjøring. Det har vært en veldig fin dag, men nå er jeg så trøtt at jeg vil legge me rett ned og sove. Å kjøre forbi mørklagte fjell og skoger, og suse gjennom tuneller med blafrende lys må være det mest beroligende som finnes. Jeg sover sjeldent på bilturer, men det er godt å bare ligge der og lytte til musikk. Kanskje derfor jeg er så trøtt.
Perth
Shelter

Nå skal jeg pakke ned alle tingene mine, for om ikke lenge drar jeg fra mammas hus, for å være hos pappa i to uker. Blir rart å legge seg i en annerledes seng i natt, men man venner seg fort til det.

Headlights
Car window

Goood kveld dere 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, taking photos and blogging. Especially blogging.

2 Comments

Del gjerne dine tanker