For tiden

Livet er hektisk for tiden. Jeg løper nærmest rundt i hverdagen, stresser over punktene på gjørelisten min, vrir meg i sengen om kveldene og mister nattesøvn over alle de tingene jeg ikke har fått gjort, og som jeg ikke aner hvordan jeg skal få til å gjøre. Egentlig kunne jeg tenke meg en liten pause bare for å puste. For tankene er fullt tilstede selv om alt er hektisk rundt meg. De stopper ikke opp, selv om jeg gjerne skulle ønske det. Følesene og tankene kommer i overveldende bølger, samtidig som stresset er konstant, og timene bare tikker og går selv om alt bare er et eneste stort surr. Jeg har massevis av ideer, kreativiteten bobler, og det er vanvittig mye spennende som skjer i livet mitt for tiden. Det eneste jeg mangler er tid. Vi får heller skrives når jeg har litt av den til overs!

BloggsfæreBlomster
Skjørt

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Jeg kjenner meg helt igjen. Har det akkurat sånn nå for tiden! Er fint å føle seg kreativ, men ting blir litt slitsomt til tider.
    Lykke til med de hektiske tidene!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.