Ord er alt vi har

Du vet når man frenetisk prøver å skrive ned noen ord på papiret, eller desperat vil få hjernen til å fokusere på en akademisk tekst? Når man ser ut av vinduet, og kjenner motivasjonen renner ut av kroppen ved synet av solen som forsvinner og dagen som ender?

Den gode følelsen av stillhet og varme, selv ute i den iskalde natteluften. Når ting blir litt rart i hodet og man formulerer seg mye bedre i en verden av fiksjon. Man kan kjenne på følelsen av dårlig samvittighet når man ikke har lest i en bok på flere dager, og når man aldri føler at man får god nok tid til både venner og familie.

Ting kan være ganske bra, også plutselig føles det ganske dårlig. En god sang kan gjøre ting tusen ganger bedre, men så plutselig kommer neste sang, og følelsen er borte som et lynenslag som treffer bakken. Fokuserer man for mye på det som er dårlig? Av og til er ikke følelser og tanker synkrone. Hva skjer med det egentlig?

Out the window

God lørdag dere! Jeg sov til sent på dagen før jeg dro til byen og drakk caffe mocca milkshake med familien. Hadde det skikkelig koselig, og lo masse med Morten, hadde nesten glemt hvor kul lillebroren min er. Senere i dag blir det kalkun til middag med fancy waldorfsalat, haha! Håper jeg får tid til å møte noen venner senere, så blir nok denne lørdagen komplett. Håper du har det bra, du og! 🙂

Me and my brother

Ble forresten ingen Things I Love liste i går, og det er kjipt. Prøvde å skrive ferdig listen på natten, men da klokken nærmet seg 4 følte jeg at jeg like gjerne kunne vente til neste fredag. Håper dere ikke ble for skuffet 🙁

Har du en tanker du vil dele? Skriv hva du vil! 

No Comments

I'd love it if you left a comment