Følelse av jul

Det er juuul, jul, faktisk! J-U-L, og det er så herlig. Juletreet står pyntet i stuen noen meter unna her jeg sitter i sofaen. Med lysene, og det gullfargede glitteret, og alle de små dekorasjonene som henger på grenene. Pappa, lillebror og jeg spiste julebrød til frokost og drakk kakao med krem, og i kveld skal jeg spise risengrynsgrøt med mamma og familien min der borte. Jeg klarer nesten ikke vente til familieselskapene nå i julen, for besteforeldrene mine fra Trøndelag kommer på besøk, og det er alt for lenge siden jeg så slekten min som bor her i samme by som meg.

kollasj

Alt blir bedre nå, som det er juelferie, og jeg er med familien. Jeg kan faktisk ligge i flere timer på sofaen og lese en bok, eller drikke opp til flere kopper kakao eller gløgg på én dag. Tanken på det gjør meg veldig glad om hjertet.

Hva gleder du deg mest til i julen?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Ser koselig ut <3 Jeg gleder meg ærlig talt mest til å åpne pakker, haha, er litt barnslig sånn sett 🙂 Men familieselskapene er også veldig fine da, og julemat, nam nam.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.