Focus


Jeg har lyst på vår. Jeg vil ha vår og varm bris, og et stort tre som jeg kan sitte under og lese. Sovne på en plen mens gresset kiler nakken. Håret som floker seg, og røde, litt kalde kinn. Jeg kan ikke få vår med sommertemperauter, fordi det skjer bare ikke i Bodø. Utenfor regner det, og når jeg ikke kan få vår, vil jeg ha pledd og en gyngestol, fin musikk og gode tanker. Føle seg inspirert når regnet trommer på vindusruten, og et godt tankesett med en varm tekopp i hendene. Varmt inne, med lukten av den friske luften tynget av regn.

Oransje roser (3 of 14)Oransje roser (13 of 14)Dråper

Det er mandag, og planene mine for hele dagen er å øve på naturfagsprøven i morgen. Jeg gleder meg nesten. Ikke til prøven, ikke til å skrive hundrevis av notater om “Ernæring og Helse”. Det jeg gleder meg til er å sette opp håret i en hestehale, skifte til koseklær, lage meg en kopp te, og sette meg godt til rette i en rolig omgivelse. Forhåpentligvis klarer jeg å holde motivasjonen oppe, så jeg får lært meg alt til prøven.

(Nå er jeg i gang med puggingen, dette skrev jeg på skolen, woho ønsk meg lykke til!)

3 Comments
 • eva
  Posted at 12:34h, 14 March Reply

  Du skriver utrolig bra! Og bildene dine er såå fine! stå på! du kan sikkert bli forfatter en dag altså 🙂

  • Lily
   Posted at 20:39h, 24 March Reply

   Tusen hjertelig takk! Det betyr mye <3

 • Karoline
  Posted at 18:58h, 14 March Reply

  Håper prøven gikk bra og det blir nok snart vår skal du se. I Oslo har det jo plutselig vært en del sol og vips har vårstemningen dukket opp fullt og helt og det er jo mars 🙂 Ellers så var bildene fine =D

I'd love it if you left a comment