First Day of Spring

This is a wonderful day. I have never seen this one before.

– Maya Angelou

Helgen min har vært skikkelig rolig og slapp. Jeg hadde masse skolearbeid å gjøre, og ikke penger nok til å reise til Central for å finne på noe, så da ble det en inne-helg hjemme. Mengden skolearbeid var like stor i morges, for jeg sløvet bort dagene uten å gjøre noe. Det positive er at jeg kom meg ut døra på lørdagskvelden! Harry, Herman og jeg dro på en gig i Soho, og ble med bandet hjem for drikke og kos. Herman går i klasse med de som fremførte, og jeg koste meg skikkelig i deres selskap. Vi hørte på hipstermusikk i timesvis, og jeg drakk cider med kiwi og lime-smak. Det ble en vellykka helg til tross for latskapen!

Denne uken må jeg gjøre opp for alt jeg ikke gjorde i helga. Det blir med andre ord mange timer på biblioteket de neste dagene. Jeg har både en novelle, et manuskript til et hørespill og en feature-sak jeg må skrive, i tillegg til at jeg må forberede meg til en fremføring om etikk i journalismen. Eh, hjelp.

På den andre siden

Jeg startet heldigvis uken på en god måte. Etter kun to trykk på slumre-knappen kom jeg meg opp av senga, og fikk på ordentlige klær og spiste frokost før jeg nå sitter her på skrivepulten min og jobber med manuskriptet mitt. Dagen i går var ganske kjip, men i dag føler jeg meg så mye bedre. Det er så deilig å kjenne på en sånn positivitet i brystkassa, jeg elsker det.

I’ve had a lazy weekend. Without any money to travel to Central, and a lot of work to do for uni, I decided to just have a relaxing weekend at home. However, it turned out to be a bit too relaxing, cause I didn’t do any of the work I had to do. I did, however, go out on Saturday, which was fun! Harry, Herman and I went to a gig in Soho, and then had a night of drinking and fun with the bandmates afterward. They’re in Herman’s class, so I had lots of fun in their company. We listened to hipster music all night, and I had Cider with kiwi and lime flavour. It turned out to be a really nice weekend in spite of my laziness.

This week I have to make up for all of the work I procrastinated this weekend. In other words, I have a lot of hours in the library in front of me. I have to write a short story, a script for a radio play, and a feature story. I also have to prepare for a presentation on law and ethics in journalism. Ugh, help me.

On another note

I’m glad to say that I started this new week off on a good note. I managed to get out of bed after just snoozing my alarm a couple of times. Then I got dressed and had breakfast before I sat down to work on my manuscript for uni. Yesterday was kind of a shitty day to be honest, but I’m feeling so much better today. I love feeling this warmth of positivity in my body, it’s so nice.

Dungaree dress
Dungaree dress
Dungaree dress

PS: Et tips til en gladsang for å takle mandagen din er Wish I Knew You av The Revivalist <3

Håper uken din blir fin!

PS: Here’s a goodfeel song to help you through your Monday, Wish I Knew You by The Revivalist <3

I wish you a great week!

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

8 Comments

  1. Så fin du er! Og utrolig hyggelig gate med alle de pottene og blomstene/trærne bak deg 🙂 Hørtes ut som en morsom lørdagskveld. Man trenger kanskje noen flate-ut helger innimellom, selv om det kan føles litt stress på mandagen. Håper du får en fin uke! 🙂

  2. Søta! Så herlig med vår, London er nok nydelig på denne tiden av året. Tenkte på alle som befinner seg der borte nå, som enten bor der eller er på ferie, ondskap skal aldri tåles. Håper du har det fint og at du får en fin vårhelg!

    1. Tusen takk Luisa! Ja, det er grusomt at det finnes så fæle mennesker der ute 🙁 Jeg skal prøve å nyte helgen min likevel, så håper jeg du og gjør det hjemme i Norge <3

  3. Det e så deilig med vår. Eg tør ikje heilt å ropa hurra for den ennå, fordi her på Hamar hende det at det snør i april, hehe. Og så fin du e. <3

    // Tusen takk Martine, ro e så fint. Det e balsam for sjelå, virkelig. Kan se for meg at London aldri sove. Aldri vært der da, men kan se det for meg 🙂 Det virke nå uansett som du trives og har det bra der. Og det ser så fint ut på bildene dine. Og i videoene dine <3

    1. Åh ja jeg elsker det her <3 noen ganger lengter jeg hjem til Bodø og alt det vakre der, men det er godt å tenke på at jeg skal være masse hjemme i sommer! Jeg håper dere får vår på Hamar snart, trust me, i Bodø snør det gjerne på 17. mai så I feel your pain hahah.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.