Fine ting

Jeg syntes kaffeflekker på innsiden av koppen er skikkelig fint, av en eller annen merkelig grunn. Synet av helt friske, lyserosa tulipaner er sånne ting som kan lokke et smil på leppene, og den herlige følelsen av å le hysterisk uten makt til å klare å slutte er den beste. De dagene der man får dra tidligere fra skolen, og har så lite skolearbeid at man kan møte noen venner, eller en ekstra god middag den dagen. Når noen begynner å plystre en lystig tone sånn helt plutselig, eller en ekstra fin sang som spilles på alt for høy lyd. Dette er fine ting, sånne som redder dagene litt.
Fine ting (10 of 11)
Sjokoladekaffen jeg drakk nå nettopp, er bare restene som sitter igjen på porselenet igjen.
Fine ting (8 of 11)
Den elskede utsikten min fra soveromsvinduet mitt. Blir aldri lei av å se på himmelen som endrer farge iløpet av døgnet.
Fine ting (9 of 11)
Karamellkaffen og melkesjokoladen jeg koste meg med her om dagen, tente et dusin stearinlys og duftlys på rommet mitt som vanlig.
Fine ting (2 of 11)
Cookies som Nora bakte på lørdag, med sjokoaldebiter og nøtter, helt sinnssykt gode.

Hva er dine fine ting for tiden?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.