Fine ting på internettet

Ingenting passer bedre på en lat lørdagsmorgen enn en kopp kaffe i sengen, og å trykke rundt på internettet etter fine ting. Her har du mine fine for lørdagen.

5530074641000_010_b

Først av alt har jeg lagt min elsk på denne koppen fra Urban Outfitters. Det er en kattepus med en egen kupé på siden for å plassere te-pose etter at den er ferdigtrekt. Aww.

13balloon

Dette bildet av en eldre mann med delfinballong er det søteste jeg har sett på lenge. Fotografen er Viktor Gårdsäter og du kan se enda flere bilder av denne mannen på nettisden hannes Gardseter.se

img_0374

Siobhan Ferguson bak Instagram-feeden @prettycitylondon har skrevet en liten guide over 48 timer i London. Utrolig koselig lesning som inspirerte meg enda mer til å utforske denne spennende byen jeg bor i.

ahr0ccuzqsuyriuyrmxpzmv3axrobwuuy29tjtjgd3aty29udgvudcuyrnvwbg9hzhmlmkyymde2jtjgmdklmkzdawjlbgxllxgttwfyawfubmetxy1nyxrjagffmdetmjqwmhgxnjaylmpwzw

En oppskrift på Matcha latte fra lifewithme.com minte meg på at jeg har lyst til å prøve ut denne fancy, grønne drikken.

Og sist på min fine ting-liste er Mariells nyligste innlegg på Hjartesmil, om kirken hun har besøkt i Italia. Bildene av denne nydelige kirken gir meg liv.

Hvis du vet om noen fine ting på internett så gjerne del i kommentarfeltet <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.