Fine skolesaker til skolestart

Tanken på skolestart er ikke en god en, og jeg finner virkelig ingenting å glede meg til ved å måtte starte andreåret på videregående. Men det finnes da noe positivt med det meste, og ettersom denne bloggen er om det fine i livet, så er dette et blogginnlegg om det (eneste) fine med skolestart. Nye, fine, skolesaker!
Skolesaker
I fjor hadde jeg to store notatbøker for å skrive i, men det viste seg å være veldig lite praktisk. Utrolig tungt å måtte bære til og  fra skolen, når jeg kanskje bare trengte ett ark til skolearbeid hjemme, fra boken som hadde sikkert 200 sider. Derfor var jeg innom Søstrene Grene, en av mine favorittbutikker i Bodø, og kjøpte små, søte notatbøker med forskjellige, fargerike mønstre.
Skolesaker
Jeg har én bok til hvert fag jeg trenger å skrive i, og det er ikke så mange ettersom alt arbeid i mediefagene blir gjort på macbooken. Det er sånne supersøte etiketter på forsiden for å skrive, og der skal jeg skrive navnet på faget notatboken er for med svart sprittusj. Jeg har ikke gjort enda, for jeg er fremdeles usikker på hvilke fag jeg trenger en notatbok til.
Skolesaker
Jeg har og en bok med brunt bind og ulinjerte sider. Jeg liker å tenke at boken skal bli brukt til skissetegninger og storyboard til mediefagene, men for å være ærlig vil den nok bli brukt til kjedsommelig tegning i timene. Haha.

Er du klar til skolestart?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.