Filmer jeg vil se

Før så jeg filmer og serier hele tiden. Etter skolen, med en kopp te og dynen tullet rundt kroppen. På sene høstkvelder og vintermorgener. Det begynner dessverre å bli lenge siden nå, og jeg savner det. Jeg føler for å se på litt filmer igjen, og jeg vil gjerne se dem med venner, i pysjen på en søndag, med popkorn i fanget og latter og snakking mellom replikkene på TV-skjermen. Og på lørdagskvelder med en venninne, i sofaen med ansiktsmaske og nylakket neglelakk. Også vil jeg se filmer alene igjen, i den store, myke sengen min, med en hel kanne te på nattbordet. Det høres ganske bra ut syntes jeg, og dette er noen av filmene jeg vil se:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Denne filmen fra 2004 har jeg hatt lyst til å se i evigheter. Ofte ramler jeg over sitater fra filmen på tumblr eller andre nettsteder, og hver gang tenker jeg denne filmen må jeg se, så nå har jeg tenkt til å faktisk gjøre det.(500) Days of Summer

Denne filmen om Summer som ikke tror at ekte kjærlighet eksisterer, virker som den perfekte film for meg å se akkurat nå. Og Zooey Deschanel er bare verdens kuleste.


Blue Valentine

Ja, jeg liker bare dramafilmer om kjærlighet, haha. Denne filmen følger livet til et par gjennom forholdet deres, fra forelskelse til ekteskap, og så hvordan det ender i skilsmisse og kjærlighetssorg. Ryan Gosling spiller den mannlige hovedrollen, og det er egentlig god nok grunn til å se den for min del.


White Bird in a Blizzard

En tenåringsjentes liv blir fullstendig kaotisk når moren hennes plutselig forsvinner en dag. Filmen viser flashbacks fra morens tidligere liv, og sånn blir man kjent med både moren som forsvinner, og tenåringsdatteren hennes som sitter igjen med alle spørsmålene.


Me and Earl and the Dying Girl

Dette er en filmatisering av en ungdomsbok jeg også egentlig tenker å lese. Sytten år gamle Greg har planer om å leve hele livet uten verken venner eller uvenner, hvis man ser bort i fra den ene kompisen hans Earl. Denne planen går skeis den dagen han møter kreftssyke Rachel, og han får et nytt perspektiv på livet.


Vet du om noen filmer jeg burde se?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Har sett de to første filmene, og de er skikkelig fine – og triste, egentlig. Håper du koser deg med disse når du får tid til det!

    1. Jeg har sett Eternal Sunshine of the Spotless Mind nå, og den var bare så fin, og SÅ sær? Likte den veldig godt, og ønsker litt at jeg kunne gjort det samme som dem, bare fjerne minnet mitt..

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.