Fersken

Fredager er ofte dagen jeg har mest inspirasjon. Det er nok fordi skoledagen min er kortere enn ellers, og jeg får tid til å lese, lage meg te, varme lefser i mikroen og slappe av helt alene før resten av familien kommer hjem. Den andre grunnen til at jeg er mer inspirert på fredager, er fordi jeg skriver Things I Love-innleggene da. Jeg får bare veldig mye inspirasjon av det, og ved å tenke på fine ting, klarer jeg å holde tankene mine i en god tone. Livet er enklere med positivitet.

2

I dag har jeg da lånt to bøker på biblioteket, og hørt mye på bandet Foster The People. Den ene boken jeg lånte er Dikt av Yahya Hassan, en 18 år gammel forfatter fra Danmark, han er nå verdenskjent for diktene sine. Jeg har og lånt Evig Søndag av Linnea Myhre, fordi det nå har gått over et år siden jeg lovte meg selv å lese den, og jeg har enda ikke gjort det. På onsdag i neste uke kommer Linnea til skolen min for å ha et bokbak, og jeg håper at jeg kan få et intervju med henne til ungdomsavisen jeg er redaktør for. Derfor er dette et ypperlig tidspunkt å lese romanen hennes på.

3

Hvordan har din fredag vært?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.