Feriens siste åndedrag

Fin sang

Endelig er jeg er hjemme i internett-omgivelser igjen. Hyttetilværelsen er over, og jeg kjenner hjertet blir tungt over at tiden har gått så fort. Ferien kan ikke være slutt allerede? Jeg har såvidt fått lest noen få kapitler i boken min og rukket én skitur. Det er virkelig ikke godt nok. Jeg ønsker en reprise av ferien, takk. Tanken på at jeg skal sitte på stolen min bakerst i klasserommet igjen i morgen er sørgelig. Heldigvis er det bare 61 dager igjen til sommerferie, og rundt 40 av de dagene er faktiske skoledager. Så jeg vil prøve mitt beste på å ikke drukne til den tid.

Alve-Ingeborg (12 of 31) Påskerenn (12 of 17) Alve-Ingeborg (22 of 31)

Hunden på bildet under er en jeg fikk hilse på i ferien. Hun hadde den mykeste pelsen og elsket å bli koset med. Jeg, mamma og stefaren min besøkte noen venner av familien i hytten deres. Det var en nydelig hytte, jeg må bare fortelle dere om den. Hele hytta var bygd av tømmer, og stuen var lun og koselig. Møblene besto av en seng i stuen, av den typen som er til pynt, men veldig god å sitte i. Kjøkkenbordet var simpelt, og stolene rundt var alle forskjellige. Det er noe fint med hvordan en stol med sterk gul-farge står ved siden av en blå stol. Vinduene var store, med hvite lister og regndråper på ruten. Skulle ønske jeg kunne bo der.

Påskerenn (11 of 17)Alve-Ingeborg (20 of 31)Påskerenn (2 of 17)

Man kan ikke fullføre et helt blogginnlegg uten å nevne været ved minst én anledning. Været har vært elendig hele ferien. Regn, storm, vind, og sur kulde. Vi hadde to, fine solskinnsdager, og de nøt jeg til det fulleste. Skriving i notatboken ute på terassen mens solen glinser i havet, og å sitte med bare sokklester på bena uten å fryse, dét er fint.

Hva har du gjort i ferien?

No Comments

I'd love it if you left a comment