Feire sytten med pizza

På Bjørk restaurant, i den lune varmen, og høylydte selskapet fra bordet bak oss, feiret jeg og Oda starten på hennes syttende år med pizza.
UntitledUntitled

Jeg hadde pizza med pinjekjerner, ruccola, og parmaskinke. Det var en av de bedre pizzaene jeg har spist, for denne hadde ikke det tykke fyllet som typisk amerikansk pizza har. Den var enkel, med et lag tomat på bunnen, og parmesan og mozarella drysset på toppen. Kjenner jeg blir sulten av å skrive om det, det var en så god pizza. Likevel er det ingenting som slår venninnen min Lina sin hvite pizza, med strandaskinke, Crème Fraîche-pizzasaus og ruccola. Det er verdens beste pizza.

Nå ser jeg på Adele live i London med Graham Norton. Jeg har tårer i øynene, for hun synger så fantastisk bra, og tekstene er nydelige. Det er noe så bra med dem, at de kan få meg til å smile, og til å strigråte med armene rundt beina.

Vi snakkes snart <3

3 Comments
  • Ærede Leder
    Posted at 01:06h, 13 December Reply

    Fittwtyjnw qhoorewwww

  • Oda
    Posted at 11:55h, 13 December Reply

    Det va kos❤❤

I'd love it if you left a comment