Februarfavoritter

I det februar gled over i mars var jeg for overlesset med arbeid og forpliktelser til å i det hele tatt få tid til å logge meg inn på bloggen. Nå når jeg endelig har tid, er vi alt en uke inn i den nye måneden. Jeg tenker likevel å lage et lite innlegg over mine favoritter gjennom februar, og vil derfor dele tre fine ting med dere.

Februarfavoritter

En favoritt gjennom februar har vært noen nye tetyper jeg har prøvd fra Kusmi. Aurora Alette minte meg på temerket Kusmi, så da kjøpte jeg tre pakker med meg hjem fra Oslo. Alle tre er store favoritter! Jeg har smakene Anastasia, Prince Wladimir og Thé vert à la fraise og spesielt denne har vært en storfavoritt. Den har en mild og rund jordbærsmak med hint av vanilje, og siden det er en grønn te kan jeg drikke den på kveldene uten å være bekymret for at koffeininnholdet skal holde meg våken.

Februarfavoritter

Det nye albumet til bandet The 1975 har vært en av mine største favoritter den siste tiden. Hele albumet kom først ut den første mars, men gjennom hele februar har jeg nærmest hørt ihjel de fire singlene som har vært ute en stund. Mine favoritter er UGH!, If I Believe You, The Sound og She Lays Down (og egentlig alle de andre sangene på albumet..) fordi ÅH det er så bra musikk! Jeg blir så glad av å lytte til det. Derfor har jeg også kjøpt meg konsertbilletter til konserten deres i Oslo nå i april, og jeg vet det kommer til å bli helt fantastisk å stå der med vennene mine Lina og Mathias og synge med på sangene jeg nå kan utenat. Jeg gleder meg!

Februarfavoritter

Dette bildet er tatt av Evgenia Kazakova, fotograf på arrangementet.

Min tredje og siste favoritt er en opplevelse. Opplevelsen var nå i helgen, så det går ikke innenfor februar, men det er likevel en favoritt jeg ønsker å ta med. På lørdag deltok jeg på russens avgangsbankett, hvor det var tapas, drikke og konsert av et bodøband som heter Virkelig. Da Virkelig begynte konserten, tok venninnen min Elise meg fram foran scenen, og der sto vi og holdt rundt hverandre hele konserten og svaiet fra side til side. Tårene rant i både smerte og kjærlighet, og omfavnelsen varte en perfekt evighet. Hjertet mitt knuste på en fin måte, og jeg vet jeg bruker store ord nå, men det er noe av det fineste jeg har opplevd. Å høre vokalisten i Virkelig synge “æ som sku hold dæ nært, uansett ka, men vi blei plutselig noe anna”, på dialekt, og bli holdt rundt av Elise, en venninne som virkelig forstår min kjærlighetssorg, det er et øyeblikk jeg vil ta vare på for alltid.

4 Comments
 • Caroline
  Posted at 11:24h, 09 March Reply

  Fantastisk innlegg!

  • Martine
   Posted at 11:43h, 09 March Reply

   Tusen takk! Så godt med fin tilbakemelding <3

 • Aurora Alette
  Posted at 16:12h, 09 March Reply

  Det er så koselig med slike “favoritt innlegg”! Så flott at du likte teen fra Kusmi! Jeg er spesielt glad i Anastasia, og citrus fruktene gjør det til en perfekt te å drikke på vei til skolen 🙂 Det var forresten veldig morsomt å lese det forrige innlegget ditt, om at du hadde kommet inn på en skole i England. Gratulerer så mye!

  • Martine
   Posted at 23:29h, 10 March Reply

   Tusen takk! Glad du liker dem 🙂 Anastasia er min absolutte favoritt, den er så god! Wii, takk, jeg er kjempegira!

I'd love it if you left a comment